tre underbara dagar? check. check. check.

Torsdag: Träffa underbara Vivien och Lucy mfl. Vandra runt i Londonförorter med Tini till klockan fem på morgonen. Skeda tre personer i en alldeles för liten säng i 10 min. Buss till Leeds. Träffa Will. Världens snabbaste och mest innehållsrika rundtur av Leeds. Träffa Wills familj och Coco. Köpa bröd, öl och pesto. Åka buss. Sätta upp tält. Säga hej till Tom. Somna ifrån Tom. Vakna och säga till Tom att jag inte orkar kliva upp. Sova i 14 timmar.

Fredag: The Walkmen, Mystery Jets, Band of Skulls, Modest Mouse, The Maccabees, Dizzee Rascal, The Libertines och Arcade Fire. Träffa Tom. Bli attackerad av en gorilla. Bli kramad av en gorilla. Se Christina bli attackerad av en kille med krok. Äta pizza.

Lördag: The Midnight Beast, The King Blues, Thrice, Cypress Hills, Limp Bizkit, The Drums, Kele, Band of Horses, We are Scientists, Klaxons, Weezer och Blink-182. Såg också världens mest värdelösa film vid det passade namnet Suck. Silent Disco i två och en halv timme.

Söndag: Yeasayer, Mumford & Sons, Phoenix, LCD Soundsystem, Gogol Bordello, Biffy Clyro, Queens of the Stone Age, Harlem, Marina & the Diamonds, Slow Club, Guns & Roses, Frankie & the Heart-Strings, Two Door Cinema Club och New Young Pony Club. Och ja, The Midnight Beast igen. Plus Jason Byrne, Andrew O'Neill, Josh Widdecombe och Andrew Lawrence. Och har nog aldrig skrattat så mycket i mitt liv.

Måndag: Prata inte om det. Är hemma nu..

äntligen påväg

Kopplade Twitter till Facebook. Fortfarande lite osäker om det är en bra idé eller inte. Har inte bestämt mig för engelska eller svenska heller. Blir nog någon slags hybrid. Hoppas mamma förstår något av det.

Klockan två går tåget ner till Stockholm. Klockan elva går flyget till London. Klockan åtta imorgonbitti går bussen till Leeds. Jag tror det är dags att inse att jag kommer börja samtala med mig själv. Jobbigt läge.

Tills dess ska jag tillbringa mina sista timmar i denna stad med att duscha, borsta tänderna, kontrollera väskans mått och vikt än en gång, träffa Marielle och kika in på Hedbergska med Andy. Uttagning till föreningarna är idag och dom små liven vet ingenting. Kommer vara ett jävla kaos här hemma när jag kommer tillbaka nästa vecka kan jag ju lova.

To be continued.

marathonfika

Klev upp halv nio eftersom jag inte ville känna mig värdelös/skollös/arbetslös. Har dock för mig att mamma kom och tog farväl tidigare i morse, men det är lite luddigt. Kan ju däremot intyga att jag inte gjort något av värde de senaste två timmarna så det känns lite som slöseri med tid. Speciellt när jag sov dåligt i natt.

Nu tänkte jag i allafall bosätta mig nere på Waynes ett tag. Marathonfika var det. Min kära vän Andy1337 kommer snart. Sedan kommer underbara Marielle ikväll, vem vet jag kanske är kvar där nere tills dess? Vickis skulle också dyka upp. Någon som vill bidra med sin tid? Anna? Jag borde ringa henne. Om jag börjar nu kanske jag kan sitta i åtta timmar. Det lär ju vara något slags världsrekord. Ska googla... hmm, fanns inget. Hittade dock en sån där sjukt snygg hemsida från 1998 med blinkande gifs och blåa länkar. Ah nostalgi.

Hah! Kollade precis mitt konto. Ena dagen insättningar av Darth Maul och The Force. Andra dagen rånad på hela beloppet av underbara Telia/Halebop. Awesome...

Annars då? Imorgon åker jag. Det kommer ta mig cirka 10 timmar att ta mig från Sundsvall till London. Känns sådär. Ska försöka sova eftersom Vivien ville ta en "liten pubkväll" när jag kom dit. Hah! Det kommer ju gå bra.

Nu ska jag bege mig. Kanske lämnar av ett hejdå inlägg imorgon.

Angela Fraleigh


för längesedan

gjorde den här för längesedan... vet inte, kanske ska försöka göra något vettigt av den någon dag.

Secretdoor TEST from Josefine Luthman on Vimeo.


tonight tonight, i miss your wordssean lennon en fredagkväll. värt, som min syster skulle ha sagt.

analogue loveframkallat nya bilder. synd att dagen-efter-studenten-bilden blev sämst. men det är kanske det som är meningen

http://www.flickr.com/photos/thisismysong

jobbar på det

det regnar utebra ritväder.

festivalförberedelser


Festivalsäsongen är snart slut men eftersom jag är bäst i världen (kanske en liten överdrift) så har jag valt en av sommarens sista festivaler. Ganska pepp om jag ska vara ärlig. Och då är det mer än två veckor kvar.

Gjorde hur som helst klar väskan som jag började på igår. Har letat efter en bra liten väska att ta med mig till Leeds men har inte hittat någon så då finns det vara en sak att göra. Fixa det själv. Bra att ha allt viktigt i när jag trängs med 80 000 andra. Gjorde också en jumpsuit. Två plagg i ett bidrar till mindre och lättare packning. Ibland måste man vara smart!

kyot!


50 kr, Affäreninte mycket för ögat just nu men ge mig någon timme!

for the sun

uppe med tuppen kan man ju minst säga. syster var och tältade i ödemarken och ringde vid 8 för skjuts hem. Sen dess har jag suttit här ute i solen, druckit två koppar kaffe, lyssnat på Arcade Fire's nya album och blivit "featured"
här. Bra morgon. Dessutom fick jag mail från csn om att jag är värdig studiebidrag. Känns helt okej!

60 min effektivitet

Jag har gjort mycket idag. Eller i alla fall i en timme mellan klockan 12 och 13. Jag lämnade in film på fotoaffärn. Detta betyder att vi förhoppningsvis snart kommer se bilderna på mig och Andrea dagen efter studenten! Längtar! Eller hmm, blandade känslor om det där om jag ska vara ärlig.


Sedan var jag på Affären och köpte en klänning. Trodde den skulle kosta 250, men icke, 50 svenska kronor var allt jag behövde ge. Lär lägga ut före- och efter- bild någon dag eftersom den ska göras om. Just nu ser jag mest ut som en rysk farmor i den. Stereotypiskt sett. Inte rasistiskt.


Efter detta gick jag och sökte jobb, växlade pengar på forex och kollade lite på inflyttningspresenter. När jag kom hem fick jag veta att jag blivit antagen till kursen på Mittuniversitet! Såå glad! Fast att boklistan är på flera tusen siiidooor! Hur som helst så fick jag med glädje maila Arbetsförmedlingen och säga att jag inte vill leka med dom mer! Så glad! Har också kontaktat csn om studiebidrag, pratat med Christina om Leeds mm.


Jämfört med igår har idag varit rena himmelriket.

glaaad

Om nästan 20 dagar ska jag till leeds. Jag kanske har börjat packa. Vilket inte visade sig vara så tokigt som det låter eftersom jag inte hittade mitt pass till en början. men faran är över. Har jobbat på marcus Darth Maul kostym idag. (lekte kanske lite Darth Vader också, fast såg nog mest ut som Gollum pga längden på "manteln"). Dessutom fixade jag nyss en header till min kära syster. Varsågod? Gjorde också en annan bild som inte alls blev som jag tänkt mig, men bra ändå tror jag. Vad tycks?


Annars så har jag och Andreas insett att arbestförmedlingen troligtvis är det mest otrevliga, nedstämda (valfritt negativt ord passar in här) platsen på jorden. Har som mål att skaffa mig ett jobb innan den 20:e så jag slipper deras förbannade möten.

nummerett


jobbar på det.

ni som också ska bli något

Några skisser jag kände för att fixa till ikväll. Får se hur det här slutar.

Broöppningen var underbar

Absolut! Och jag har aldrig varit så bakfull som jag var igår. Helt galet. Sov i rummet bredvid Those Dancing Days gjorde vi också. Familjen var bra. 1000 % bättre än på P&L. Väl hemma hälsade jag på Carro där det bjöds på Jalla Jalla och Bitelinepizza. Och kvällen tillbringades med The Darjeeling Limited som jag har velat se huuur länge som helst.