Hope there's someonelyssnar på Anthony & the Johnsons och målar. Perfekt väder för sådant idag.

kom och köp. typ.

håller på att fixa så att man kan köpa mina "tavlor" som inte är tavlor. sakta men säkert jobbar jag fram något. men först ska jag dricka kaffe och spela Johnny Boy låtar på min gitarr.

spellista nr två är ett albumBombay Bicycle Club – Flaws

hejhejfunderar på att göra vykort

fortsättning följer


gissa vilken bild jag fick av Juden
idag


sååå bra


ritplatta
Fick en ritplatta av min kära familj på studenten. Satt några timmar, yes några timmar, igår och försökte lära mig att använda den. Går bättre och bättre.

Första spellistan

Ny kategori eftersom jag har så mycket fritid nu, dvs arbetslös. Tänkte försöka köra en i veckan. Får se hur det går. Kände att det passade bra med en liten blanding av I Blame Coco, Bowerbirds, Darwin Deez mm i värmen. Slit den med hälsan!


35 grader i skuggan

fest på gatan del 1


long time no see

Tre dagar kvar i förorten. Det har varit ett mycket lärorikt sommarjobb måste jag säga. Funderar bland annat på att lära mig somaliska. Bara för kul skull liksom. Peace & Love var också fint. Insåg att jag borde lyssna på Sugarplum  och Patti Smith igen och lite Jay Z sådär sporadiskt ibland. Dessutom så berättade jag för stopmakingme vad jag tyckte om hans gig på Twitter. Väldigt trevlig ung man den där. Haha.

Annars då? Har städat rummet. Fyllde en svart sopsäck till bristningsgränsen. Samlade också ihop lite New Me grejer som ska ner till Hufvudstaden snarast möjligt. Ska försöka fixa prislista och sådant imorgon innan jag drar ner på stada och äter med Andy1337 och folk.
Sjukt pepp för Motoboy på torsdag också!