Projekt

Insåg att jag håller på med massa små/stora projekt istället för att göra det jag borde dvs plugga.

GINGA


Epiphany

Har en liten uppenbarelse. Jag och Utter skickar musik fram och tillbaka på Facebook. Tänkte att det vore schysst att dela med sig av lite bra grejer vi hittat.

För sovalistan Bored Man Overboard - Wine
För promenader Ginga - Fire
För förfesten Simon Norrsveden – Quentin Tarantino

För matlagning, fixning, pluggning etc. Blood Red Shoes – Light It Up

Fler rekommendationer tack!

sysselsättning


Det är inte lätt när det är svårt

Vill inte åka hem för att verka svag. Vill egentligen inte åka hem för att jag vill stanna vilket är en bättre anledning to be fair. Ja, jag blandar svenska och engelska. Hade varit annorlunda om jag varit här med svenskar men för tillfället har jag bara världens sötaste amerikan som sällskap. Därför används ord som dude, awesome och mother.. flitigt. 

Har en visning idag, hoppas verkligen på den. Har inte råd att bo på vandrarhem hur länge som helst. Jag pendlar mellan "det här löser sig" och "det här kommer inte funka" hela tiden. Påfrestande för psyket. Har dock inte gjort en French Girl än. Tjejen som sover här ovanför gråter hela jävla tiden. Helt galet. Bara tyst när hon sover. Och när hon går ut. Men hon ser fortfarande ledsen ut. Synd att jag inte kan fråga hur hon mår eftersom hon är fransyska och inte förstår ett ord engelska. Frustrerande.

Bra nyheter är i allafall att folket på Yum Chaa börjar känna igen mig och frågade om jag behöver ett jobb. "Jag jobbar inte imorgon, men säg att du känner mig, fast du inte gör det, men ändå." vill verkligen jobba där. Bästa stället på jorden. Ska checka läget på BertyandGerty också.

Jobbläget känns hyfsat, bostadsläget inte så värst.

Ger det några dagar till, Vivien sa två veckor men jag har inte pengar till det, tyvärr. Åh jag vill stanna.

Ska snart iväg och se om Vivien fått jobb på Cyberdog(!) vilket skulle vara hur grymt som helst.

home?
Dagen som varit

har varit bra. Skaffat mig ett nytt telefonnummer. Sökt jobb här, https://www.bertyandgerty.co.uk/cart.php. Inhandlat tandborste. Druckit vin och kollat på Vivien som jobbat. Följt med Vivien till Cyberdog (!!!) där hon sökte jobb. Ätit frukost på Yumchaa för att jag är sämst och missade frukosten här i baren. Annars är det lugnt. Har pluggat lite också.

Imorgon står Job Centre Plus, Camden och kusinen på schemat!
Nightnight!

arlanda är trevligtHär betalar man inte för internet. Och här får man höra folk säga saker som "ja det kan jag tänka mig, för er som är blondiner, att det är svårt" på fin 08-dialekt. Tjejen pratade dock om hårfärg. Shame.

Fortfarande tåg

Tror SJ har glömt bort mig. Betalade för 30 min internet. Har suttit i snart 2 timmar. Snart i Uppsala. Fick precis mail om ett rum som jag funderar på att hyra. Ska ringa imorgon. Archway blir det i så fall. Funderingar på det? Hur som helst, vill inte lita allt för mycket på Gumtree.

Nu ska jag vinka till Andy och Juden. Brb.

Vinkad och klar. Nu är jag på väg. Fo realz så att säga.

Laterz!

Förslag på glad musik tas gärna emot på Spotify! Annars kanske jag deppar ihop. Troligen inte, men ändå.

Tagga tåg

Jag försöker uppskatta SJ. Se det ljusa med att färdas genom ett böljande landskap så här på hösten. Men icke. Här börjar min livs resa (förhoppningvis) och de ger mig stolsnummer 13. Är egentligen inte vidskeplig, men come on, det här är ju inte okej! Sedan tycker jag att jag är värd 30 minuters internetanvändande. Tänker länge och väl om det är värt 50 spänn. Jomen visst. Såklart. Men det är det ju inte, speciellt inte när vårt gamla modem från 99 skulle kunnat koppla up mig snabbare. Två kr... fem kr... Det kostade mig fem kronor att bara komma till Facebooks startsida. Jag har blivit rånad.

Glömde tandborsten gjorde jag också. Något fail. Men det här ska nog gå bra ändå ska vi se! Andy och Juden har sagt att de ska vinka åt mig i Uppsala. Jag ska försöka att inte gråta. Börjar ju fan tagga av och bli blödig på gamla dagar. Jobbigt ju.

Hör av mig senare, ska lyssna på lite Meditation Spa och tänka på Magda Bertz Wågström nu.

What is lifePackat ner mitt liv i en väska. Imorgon, eller ja idag, bär det av till vad vi skulle kunna kalla The Motherland. England funkar också. Har gråtit en gång. Tack vare min syster. Att säga hejdå är inte min starka sida. Känner dessutom någon mixad känsla av förvirring/rädsla/förhoppning/lycka. Är faktiskt mest rädd för att jag inte har varit tillräckligt nervös och orolig. Blir nojig på mig själv.
Hur som helst, godnatt Sundsvall. Det här blir vår sista natt tillsammans på ett tag.

Lost love, only lovePackar och lyssnar på Bright Eyes. Imorgon flyttar jag. Förhoppningsvis.

Asocial och jävlig.

Ja det är jag.

Mission

Imorgon är en trevlig dag. För egentligen har imorgon redan börjat. Jag ska göra musik. Eller ja, försöka. Syns då!