hemsida


har gjort mig själv en hemsida/portfolio. http://www.josefineluthman.com

OJ

för de som lästa inlägget som dök upp här så var det inte meningen att dyka upp förrän om en vecka. Fölåt! Nu verkar jag ha råkat tagit bort det men jag ska försöka skriva ihop något liknande.


Marielle din sötnos! Vart är du?

PascalEn av mina favoritbloggare. Eftersom jag har typ tre. 
http://www.fashionbitsandbobs.com/

rusta upp


fortsätter att snygga till gamla skisser osv.

Lägenhetsspaning

Kollar på lägenheter 2000 kilometer bort. Känns overkligt. Men om en vecka så är det i högsta grad verkligt. Glad att jag har Vivvy där borta som kommer bli tvungen att gå på lägenhetsvisning för oss båda. Litar på hennes omdöme. Har hittat två nu. En ligger i Aldgate, den andra i området kring Finchley Road. Både litelite för dyra för oss men det lutar mer åt den i Aldgate pga området. Får se hur det blir.

nya gamla illustrationer
Håller på att förnya/förbättre gamla skisser/illustrationer för att fixa en portfolio.

Live på gator och torg

Det finns tre hemsidor som förgyller min vardag med sköna live versioner av bra låtar.

Nummer ett: they shoot music, don't they två: black cab sessions och tre: watch listen tell

Uppdaterar

kände för en liten uppdatering innan jag flyttar. Funderar också på att ge mig på något slags bloggschema när jag flyttat. Ett inlägg per vecka borde inte vara så svårt, eller? Vi får se.

Funderar

... på att bli en sån där cool bloggare som alla vill vara. Sen insåg jag att det aldrig kommer hända. Varför? För att jag inte bloggar. Mhm. Ibland jobbar min hjärna hårt med att förstå livet.
Annars då? Jag har packat. Anna kollade konstigt på mig när jag sa att jag tagit med den söta pälsen som går att sätta på valfri flaska med alkoholhaltigt innehåll. I nuläget känns det inte helt lätt att packa ned hela sitt liv i en väska. Drömmen är att få med en kudde. Håller er uppdaterade.

aoki typ


I rymden finns inga känslor


Musiken från filmen plus annat bra här, 
Känslor i Rymden

Ah just det

Jag har en blogg.  Hej. Tänkte bara bidra med ett otroligt givande inblick i min vardag. Bestämde mig för att flytta för några dagar sedan. köpte flygbiljett och har nu börjat packa. Bosätter mig i London den 5/10 om allt går som planerat. Har festat med Härnösandsfolk, träffat Andy, gått på poesikväll och sett på skräckfilm också. Helt okej liksom.

Det här är allt jag har att ge

http://www.youtube.com/bombaybicycleclubtv

Peppad inför imorgon


http://live.marcjacobs.com/high/

Ser på Marc Jacobs live stream av ss11 visningen. Gör mig peppad inför mötet med Vickis imorgon. Massa idéer! Åh älskar det här!

NYC Fashion WeekTackar Billi för en lagom uppdatering eftersom jag har varit slö och inte orkat hålla koll på Fashion Week.

DJ, Ease My Mind

Bra dag. Uppe tidigt för att städet kom och, ja, städade. Kände mig i vägen som vanligt så jag tog en dusch, åt frukost och tog jag mitt pick å pack med mig ner till Evolet där jag studerade med min kära vän Anna. Evolet som förövrigt nu heter PIZZA HOUSE. Med en lika tacky skylt som namnet anger.

Efter det besökte jag Purple där Sara gjorde ett (som vanligt) underbart jobb med att få mig att se ut som en människa igen. Tog 3 cm på längden och fick bort det mesta av det slitna. Success! (Och några hundringar fattigare...)

Eftermiddagen spenderades först med en fika på Barista och sedan med att hänga en stund i hamnen. Nu på kvällen har däremot jag och Utter varit kreativa. Har målat lite och lyssnat på Annika Norlins sköna musik. Dvs inte hennes egna utan den hon valt att spela på P3.

Bland annat Niki & The Dove – DJ, Ease My Mind som jag nu har spelat ett antal gånger för mig själv.

(PS. Tack för fina kommentarer till Magda och Marielle <3 DS.)

White & Cheap MondayI dubbel bemärkelse.

Eller...(Acne funkar ju också.)

Dear Jeffrey Campbell

Jag är lite ledsen. Mina Zip 99 håller på att falla i bitar. Jag tänker göra att sista försök till räddning dvs superlim och någon slags behandling för lädret. Jag vet att jag kanske inte har tagit hand om dom som jag borde, men snälla låt dom få leva ett litet tag till. Jag har inte råd med ett par nya. Dock skulle jag inte säga nej till ett par Pixies. Mocka eller läder, det spelar ingen roll. Om någon känner för att skänka ett par så vore det tacksamt. Tack på förhand.


Uttråkad och inspirerad?

Hade för någon dag sedan ett Norah Jones-marathon och blev inspirerad. Bättre än att sitta och prata med sig själv måste jag säga.FiiL ikväll
Ikväll. Pepp pepp! Utter har gjort en spellista för detta underbara tillfälle. HÄRHÄRHÄR.

inspirationen är tillbaka


Fashion Week

Först i New York och sen i London. Borde vara intresserad och insatt, men icke. Känner mig döless på allt. Älskar verkligen sånna dagar/veckor. Försöker få mig själv inspirerad men har istället suttit och spelat Bubbleshooter i ca 3 timmar. Ingen underdrift. Fan alltså. Det här funkar inte.

Barabahbahbah! I'm lovin' it.nya singeln och videon.

Addicted

Att vara utan internet har aldrig förut varit så svårt. Internet la ner hemme för ett tag sedan. Har sedan dess använt oss av nödlösningen dvs "låna" av någon som har ett öppet nätverk i närheten. Synd bara att det slutade funka igår. Speciellt eftersom jag har bestämt mig för att läsa en kurs 100 % internetbaserad. Great.

Sitter nu på Evolet. De kommer hata mig, jag kommer komma hit och köpa vatten varje dag tills internet är fixat.

Goda nyheter är dock att Frankie and the Heartstrings hörde av sig. Fick singlarna Fragile och Hunger. Köpte också Ungrateful. Bra bra.

This is EnglandSåg den igår som en del av en skoluppgift. Gjorde mig ännu mer sugen på att skaffa ett par Doc Martens. Kommer göra min moster stolt. Om jag har råd vill säga. Bra film i vilket fall som helst. Nu bahöver jag bara göra uppgiften. Inte like inbjudande.

Leeds Fest #2
1. Lunch utanför NME tältet där Yeasayer spelade 2. Kele från Bloc Party gjorde en cover av Bloc Partys Flux. (Vet dock inte om det kallas cover då det är ens egen låt.) 3. Solnedgång

Nytt från Kings of Leon

Hörde nya singeln Radioactive alldeles nyss. Gjorde mig faktiskt otroligt förväntansfull inför nya albumet. Videon såg också ut att bli riktigt snygg. Frankie & the HeartstringsÄr lite småkär i Frankie i Frankie & the Heartstrings. Och i musiken också förstås. Lovar att det inte kommer dröja länge innan man hör dom överallt. Var tvungen att maila dem för att få tillgång till deras EP. Något att se fram emot! 

Rekommenderar: Fragile, Tender och Possibilities. (Och typ alla andra låtar...)

Leeds Fest #11. Band of Horses 2. Blå campingen (sedan fanns det orangea, röda, gröna, gula osv har aldrig sett så mycket tält någonsin.) 3. Tom och Tini

Svar till Vickis

(kommentaren här nere någonstans)
JAAA! Tror faktiskt jag väljer T före Leeds nästa år. Det kommer bli aaaav!

Foton från LeedsEngångskamera is the shit. Foton från Tom.

Wishing for Rainy Days


We are ScientistsÄr lagom såld på We are Scientists efter lördagen. Grym spelning. Hade bara hört någon enstaka låt förut, typ Chick Lit som jag senare hittade på min iPod. Rekomenderar verkligen Nobody Move, Nobody Get Hurt och After Hours. Och Nice Guys. Graah. Så bra! Oh Keith Murray är snyggoh.