hela livet var ett disco

Allt känns bara så overkligt. Ena stunden är lyckan så total att det känns som att man aldrig kommer kunna sluta le. Sedan inser man att "fan vad bra vi har haft det, men vad händer nu?". Kanske inte bästa dagen att vara filosofisk på men en sak vet jag och det är att min klass är den största, brutalaste, vackraste, partygladaste, dräggigaste, roligaste osv gruppen människor jag någonsin mött. Och festen tar inte slut här. Det är ju trots allt fredag.....

Undra om dimman tar hand om mig lika bra idag som den gjorde igår? Den som lever får se.

studentstudent = en mutation i studentgenenBlommorna är klara. Valt färg och knytit band alldeles själver. Skylten är limmad. Presenten ligger här framför mig. Nu kör vi mina älskade skvadrar! En eloge till er för att ni klarade tre år som mutationer :):) Imorgon är det min tur, men tills dess är festen tillängnad er! Fullt ös medvetslös!

brown eyed girl

Dagen har spenderats med att äta glass, sy en klänning (på bilden), ett par shorts och ett flertal jeans åt min systers vän Johan. Körde också ut till Berga på kvällskvisten för att lämna hunden hos mormor. Bild av Johan.

båtlåtRobert Broberg – Båtlåt

hello partypeople


Går att ladda upp bilder igen. Känns bra. Det här var för någon dag sedan. En snabbvisit på Irish med Andy och Carro. I fredags var jag på stads med Utter. Eller ja, vi var i en park och på Svenssons också. Hade väldigt trevligt. Igår var det grillning i Granlo som stod på schemat och sedan också en liten båtfest i hamnen. En nykter sådan för min del men det görs gärna om. Mycket trevligt folk.

potentiell outfit

Det här skulle vara en bild på min planerade outfit till guldtrofén. Känns lite mycket porrig skolflicka men blogg.se vill inte låta mig lägga upp bilder överhuvudtaget, what to do likzom? Fick dock grymt roliga nyheter från Tjallamalla igår vilket betyder att vi troligen kommer behöva återuppta våra New Me-möten snarast möjligt.

Jag skaffade mig också ett sådant där körkort idag. Har inte riktigt förstått det än. Ska dock hämta pappa på tågstationen snart så det lär väl sjunka in då när jag sitter själv i bilen... (håll er borta från vägen, snälla?)

men suuug

kan blogg.se sluta vara otrevlig och inte låta mig ladda upp bilder. tänk vad ni missar! min fina LP-skål och delar av min underbara outfit till Guldtrofén..