Det är inte lätt när det är svårt

Vill inte åka hem för att verka svag. Vill egentligen inte åka hem för att jag vill stanna vilket är en bättre anledning to be fair. Ja, jag blandar svenska och engelska. Hade varit annorlunda om jag varit här med svenskar men för tillfället har jag bara världens sötaste amerikan som sällskap. Därför används ord som dude, awesome och mother.. flitigt. 

Har en visning idag, hoppas verkligen på den. Har inte råd att bo på vandrarhem hur länge som helst. Jag pendlar mellan "det här löser sig" och "det här kommer inte funka" hela tiden. Påfrestande för psyket. Har dock inte gjort en French Girl än. Tjejen som sover här ovanför gråter hela jävla tiden. Helt galet. Bara tyst när hon sover. Och när hon går ut. Men hon ser fortfarande ledsen ut. Synd att jag inte kan fråga hur hon mår eftersom hon är fransyska och inte förstår ett ord engelska. Frustrerande.

Bra nyheter är i allafall att folket på Yum Chaa börjar känna igen mig och frågade om jag behöver ett jobb. "Jag jobbar inte imorgon, men säg att du känner mig, fast du inte gör det, men ändå." vill verkligen jobba där. Bästa stället på jorden. Ska checka läget på BertyandGerty också.

Jobbläget känns hyfsat, bostadsläget inte så värst.

Ger det några dagar till, Vivien sa två veckor men jag har inte pengar till det, tyvärr. Åh jag vill stanna.

Ska snart iväg och se om Vivien fått jobb på Cyberdog(!) vilket skulle vara hur grymt som helst.

Kommentarer
Postat av: Marielle

(Om du inte stannar, då ska vi plugga ihop, så det så!)

Postat av: vickis

Åh, Ta jobbet på Yum Chaa. Älskar stället! :)

2010-10-12 @ 01:31:46
URL: http://my.opera.com/victoriah

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback